22 21 40 25

[email protected]

Støt MUG

 
Støt Mejerifolk uden Grænser med arv

Når du vælger at donere arv til Mejerifolk uden Grænser, vil al donation gå ubeskåret til foreningens virke, da Mejerifolk uden Grænser er fritaget for at betale arveafgift. Vi håber, at du vil hjælpe os med at støtte udviklingsprojekter i udviklingslande. Donation af arv vil gøre en forskel uanset om beløbet er stort eller mindre. På forhånd mange tak for din støtte.
Se mere HER.Nyhedsbrev april 2020
Khovsgol Dairy Project i Mongoliet
I juli 2019 var Uffe Mortensen og Isabel Sande Frandsen i Mongoliet på projektrejse. Uffe Mortensen har skrevet rejsebrev, som kan læses HER.

I januar 2020 modtog SSKH (Velsignet af Yakokse) undervisning i produktion af natursæber, for at hjælpe dem med at diversificere deres inkomstmuligheder i de kolde vintermåneder, hvor der ikke er mælkeproduktion. Derudover modtog de også første del af undervisningen i forretningsforståelse ved hjælp af Canvas-værktøj. Al undervisning bliver foretaget af Mejerifolk uden Grænsers lokale partner Uurchllultig Uuruusuu ved Urana Dashtseren. Projektet er finansieret af CISU. For billeder se HER.

Mejerifolk i Kenya sammen med Fødevarestyrelsen
Anden fase af Mejerifolk uden Grænsers samarbejde med Fødevarestyrelsen startede i oktober 2019. I midten af november, var første mission afsted. Primære fokus for denne fase II af arbejdet i Kenya er:

1. Mælkekvalitetsbetaling
2. Forbedring af salg af mælk via ATM'er
I første fase arbejdede Mejerifolk uden Grænser primært med at synliggøre udfordringerne i hele mælkekæden i Nyandarua County i Kenya. Der blev taget mælkeprøver, kølecentre og mælketransport blev observeret og to mejerier blev screenet for forbedringsmuligheder. Nedenfor er en række rejsebreve fra de frivillige, der var afsted på missioner i fase I.

I juli måned 2017 var Helle Thomsen og Henrik Johansen afsted på første mission for Mejerifolk uden Grænser. Efterfølgende var Eigil Appel Pedersen afsted sammen med Berte Asmussen.

Rejsebreve fra anden mission dag 1 og 2 kan læses HER.
Og rejsebrev for dag 3 kan læses HER.
Rejsebrev 4 kan læses HER.
Og HER kan du læse dagbog del I fra første mission.
Del II af dagbogen fra Kenyas første mission kan læses HER.