66 12 40 25

[email protected]

Aktuelt

 

Frivilligdag 2023

For første gang i Mejerifolk uden Grænsers historie afholdes Frivilligdag - en faglig dag med spændende indlæg og med rig mulighed for at netværke med andre frivillige i foreningen. Frivilligdagen er fredag d. 16. juni og foregår i Aarhus og starter med virksomhedsbesøg hos Arla Innovation Centre i Agro Food Park kl. 10:00. Efterfølgende er der frokost hos Chr.Hansen kl. 11:30 og så starter det faglige program (også hos Chr. Hansen) kl. 13:00, og afslutter kl. 18:00 med en skrub-af sandwich.

Tilmelding foregår HER.

 

Nyt fra Mejerifolk uden Grænser - marts 2023

En voksende projektportefølje med synlige resultater og en engageret og aktiv frivilligbase kendetegner starten på 2023. Og så står året i frivillighedens tegn med afholdelse af Mejerifolk uden Grænsers første frivilligdag nogen sinde. Læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig - og på, hvor du måske kunne tænke dig at være ekstra engageret.
Der har siden året begyndelsen været rygende travlt hos Mejerifolk uden Grænser, og flere frivillige har allerede været afsted på projektrejser. Ikke mindst har vi, primært ved hjælp fra en af de meget aktive frivillige, Jeppe Kjems, nu sikret vand til daglig brug for masaierne i Lesoit i Tanzania. Ligeledes sker der mange ting i projekterne i Nepal og Mongoliet og vi får jævnligt henvendelser om projekter i forskellige lande, der også kunne have gavn af alle jeres mejerifaglige viden. Det betyder også, at projektporteføljen vokser stødt, og vi får en stadigt større erfaringsbase og høster flere og flere erfaringer omkring bæredygtige mejeriprojekter. 

Læs hele nyhedsbrevet for første kvartal 2023 HER.


Mejerifolk i Kenya
Mejerifolk uden Grænser indgik et samarbejde med Fødevarestyrelsen om at forbedre mælkesektoren i Nyandarua County i Kenya for nu et år siden.

Det er der der kommet fem missioner ud af indtil videre, hvor en otte frivillige fra Mejerifolk uden Grænser har været i det afrikanske land for at dele deres viden og hjælpe de forskellige parter i værdikæden til at levere en bedre mælkekvalitet.
Projektets første fase udløber til december 2018, men forventes forlænget med en opfølgende fase, hvor Mejerifolk uden Grænser også deltager.

Her på siden kan du læse rejsebreve skrevet af de forskellige frivillige.
Juli 2018 kommer snarest.

Marts 2018
Dagbog del I kan læses HER.
Dagbog del II kan læses HER.

November 2017
Rejsebrev for dag 1 og 2 kan læses HER.
Rejsebrev for dag 3 kan læses HER.
Rejsebrev 4 kan læses HER.

Juli 2017
Dagbog del I kan læses HER
Dagbog del II kan læses HER.